Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар вдруге виділяє 10 мільйонів гривень центру «Незламні»

У межах проєкту «Дитяча надія» від Київстар і благодійної платформи dobro.ua мобільний оператор додатково виділяє 10 мільйонів гривень для придбання медичного обладнання для блоку дитячих опіків центру «Незламні» у Львові. Наразі загальна сума допомоги від компанії для лікарні становить 20 мільйонів гривень.

Про надання додаткового благодійного внеску повідомив Олександр Комаров, президент компанії Київстар.

«Навесні буде рік з того часу, як ми підтримуємо напрямок допомоги дітям з опіками та допомагаємо створювати умови для лікування дітей з тяжкими термічними травмами тут, в Україні. Я радий повідомити про черговий благодійний внесок розміром 10 мільйонів гривень на нове медичне обладнання для лікарні»,  сказав Олександр Комаров, президент компанії Київстар.

На виділені кошти буде придбано відеосистему для дитячої хірургії RUBINA 3D 4K у комплектації для проведення операцій із максимальною безпекою в режимі 3D-візуалізації. Також медичному закладу передадуть апарат кріохірургічний Cryo-S Painless, що дозволяє здійснювати тимчасове заморожування периферійних нервів під час оперативних втручань та уникати болю в післяопераційному періоді.

«Лікування та реабілітація дітей під час війни є справді стратегічним питанням для усієї країни, тому ми приділяємо йому особливу увагу. І нове обладнання, яке ми отримали завдяки компанії Київстар, значно полегшить процес лікування дітей з опіками та дозволить нам максимально швидко виписувати їх додому. Дякуємо мобільному оператору за постійну підтримку», — зазначив Олег Самчук, керівник Першого медоб’єднання Львова.

Нагадаємо, що завдяки раніше виділеним коштам протягом 2023 року центру було передано ліжко для лікування опіків, наркозно-дихальний апарат, хірургічні інструменти, електрохірургічний апарат, аналізатор для лабораторних досліджень і лазер для шліфування післяопікових рубців.

Долучитися до ініціативи та зробити свій внесок можна на сайті проєкту.

Офіційні постачальники послуг