Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар ТБ для всіх: кому доступна платформа та що на ній з’явилось у травні

У травні платформа кіно та телебачення поповнила VOD-бібліотеку світовими та українськими новинками, а також транслювала наживо дві великі події з реслінгу. Нагадаємо, що дивитись контент на платформі можуть абоненти будь-якого оператора або інтернет-провайдера. Для цього потрібно встановити Київстар ТБ на будь-який пристрій та авторизуватись за допомогою номеру телефону.

Серед поширених запитань про Київстар ТБ: «Чи можна користуватись сервісом, якщо ви не є абонентами мобільного та фіксованого зв’язку від Київстар?» Так, можна! Будь-який глядач може зайти на платформу та переглянути контент, навіть якщо не є абонентом Київстар. У 2019 році Київстар у партнерстві з 1+1 media створили платформу кіно та телебачення Київстар ТБ для користувачів усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів.

Саме тому для більшого розуміння щодо функціоналу та можливостей платформи, Київстар ТБ створила серію коротких відеороликів, де розвінчує міфи про сервіс. У першій серії міфів, головний герой Київстар ТБ – Робот Домі розповідає, що контент можна дивитись користувачам будь-яких інтернет-провайдерів.

На Київстар ТБ завжди є щось нове, а саме контент українського та зарубіжного виробництва як для дорослих, так і для дітей.

Наприклад, у травні глядачам стали доступні світові та українські новинки, зокрема:

Фільм «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» – стрічка 2024-го року з’явилась у легальному доступі одразу після кінопрокату. Дивіться історію примирення Ґодзілли та Конґа задля протистояння злу, що загрожує людству, тепер і на Київстар ТБ.

Мультфільм «Під набережною» – комедійний мультфільм 2023 року від Paramount. Добрий сюжет про історію життя крабів не залишить байдужим всю родину.

Фільм «Дон Жуан із Жашкова» – український комедійний фільм, який вийшов у прокат 2024-го року. На глядачів чекають пригоди київського фотографа родом із Жашкова, краєвиди українських Карпат, історія кохання і не тільки.

Фільм «Омен: Початок» – приквел культового горор-фільму який одразу після показів в кінотеатрах став доступним до перегляду на Київстар ТБ.

Також, у травні платформа наживо транслювала 2 великих шоу WWE: Backlash France та King and Queen of the Ring. Всі трансляції доступні також у записі на платформі кіно та телебачення.

Офіційні постачальники послуг