Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар та Планета кіно запускають акцію зі знижками на квитки в кінотеатри

Абоненти Київстар у липні можуть заощадити 30% вартості квитків у кінотеатрах мережі Планета кіно. Для цього мобільний оператор разом з партнером запускають спільну акцію.   

«Коронавірус та карантин сильно позначився на бізнесі в Україні. На телекомі та креативних індустріях, у тому числі. Тому, нашою новою ініціативою спільно з Планетою кіно, ми хочемо підтримати й кінотеатри, й українців, яким довгий час не вистачало таких простих речей, як похід у кіно з друзями», – прокоментував Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

До 21 липня включно всі абоненти передплати та контракту оператора у додатку «Мій Київстар» можуть отримати промокод зі знижкою на 2 квитки у мережі кінотеатрів Планета кіно. Ці знижки будуть діяти до кінця липня. Їх можна використати для показів у CINETECH+ залах* у в будь-які дні тижня, в тому числі й на VIP-місця.

«Щодня команда Планети Кіно працює над тим, щоб наші клієнти казали «Ого» і «Вау» після кожного походу у кінотеатр. Похід у наш кінотеатр — це справжній вибух емоцій та найулюбленіший суперсирний. Ми любимо кіно, і любимо Київстар, тому дуже раді нашій співпраці»,Толік Козловський, директор з маркетингу мережі кінотеатрів Планета Кіно.

Нагадаємо також, що «Мій Київстар» – це сервіс, який допомагає керувати власним номером, аналізувати витрати та обсяги послуг, підключати/відключати послуги та змінювати тарифний план. У додатку можна поповнювати рахунок без комісії, отримати консультацію в чаті тощо. Завантажити Мій Київстар можна за посиланням.

*Промокоди діють на всі квитки, окрім прем'єрних та допрем'єрних показів.

Офіційні постачальники послуг