Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар пропонує клієнтам накопичувати бонуси для заправки авто

Київстар продовжує активну співпрацю із партнерами, задля того щоб абоненти мали якомога більше можливостей користуватись різноманітними послугами та бонусами, і їх життя стало більш комфортним у цей складний для країни час. Тепер абоненти передплати  Київстар, можуть отримати додаткові бонуси при заправці повного баку якісним пальним від WOG.

Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно користуватись мобільним додатком Мій Київстар або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися.  На головному екрані сервісу Мій Київстар абоненти отримають унікальний промокод, який необхідно активувати у додатку PRIDE від WOG.

Після активації, абонент при заправці до повного баку отримає  бонуси на рахунок програми лояльності PRIDE. Наприклад, якщо ви заправите пальним Mustang 100 на 50 літрів , то отримаєте бонусами 175 грн.

Абоненти можуть не обмежувати себе у кількості заправок, оскільки розмір бонусу залежить від виду пального:

  • ДП Євро5, Газ – 1.50 грн/л
  • А-95 Євро5 – 2,0 грн/л
  • ДП Mustang+ – 3,0 грн/л
  • Mustang 100, Mustang 95 – 3,5 грн/л

Нараховані бонуси можна буде використати при наступних покупках на АЗК WOG.

Акція діє з 22 листопада 2022 до 22 березня 2023 включно.

Нагадаємо, що абоненти Київстар  мають  можливість користуватись послугами  від наших партнерів підключивши Суперсилу до свого тарифу.  Суперсили – додаткові сервіси, які можна вибрати для доповнення основного пакета послуг у тарифі в залежності від потреб кожного абонента. Підключити додатково Суперсилу до свого тарифу абоненти можуть на сайті або через додаток Мій Київстар.

Офіційні постачальники послуг