Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар презентує нову тарифну лінійку LOVE UA

За останній рік потреба українців у послугах зв’язку суттєво зросла. Телефонувати рідним за кордон чи з-за кордону, дізнаватись актуальні новини, працювати в гнучкому форматі за будь-яких умов залишається щоденною актуальною потребою громадян. Київстар підтримує в цьому своїх абонентів і пропонує їм в тарифних планах саме такі обсяги послуг, які відповідають найвимогливішим запитам.

З 01 червня контрактні і корпоративні абоненти Київстар можуть підібрати зручний для себе тарифний план з нових пропозицій лінійки LOVE UA.

Серед переваг нових тарифів - збільшена кількість хвилин та ГБ для використання як в Україні, так і за кордоном з послугою Роумінг як вдома, а також розширений перелік Суперсил, серед яких абоненти можуть без доплат обрати саме ті додаткові послуги, яких потребують найбільше.

Абонентам стають доступними:

  • для контрактної форми обслуговування – LOVE UA Світло. Контракт, LOVE UA Пісня. Контракт, LOVE UA Сила. Контракт, LOVE UA Рух. Контракт, LOVE UA Успіх. Контракт;
  • для корпоративного сегменту – LOVE UA Світло. Бізнес, LOVE UA Пісня. Бізнес, LOVE UA Сила. Бізнес.

Нагадаємо, що Суперсила – це додаткова послуга, якою можна без додаткових оплат доповнити свій тариф в залежності від індивідуальних потреб. Обирати можна серед таких Суперсил: Домашній Інтернет, додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон, 5 ГБ мобільного інтернету та тощо.

Ознайомитися з пропозиціями  від Київстар , а також підключити обраний тариф можна на сайті оператора для контрактних абонентів та для бізнес-клієнтів, а також за номером 477  або в додатку Мій Київстар.

Офіційні постачальники послуг