Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар підключив до 4G ще 514 населених пунктів України

Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE доступний для 76% населення України.

Київстар збільшив територію мережі 4G у 22 областях України. Завдяки включенню нових базових станцій, доступ до швидкісного мобільного інтернету отримали мешканці ще 514 населених пунктів. Зокрема, Білозерське, Святогірськ, Гостре (Донецька обл), Золоте (Луганська обл),  а також сотні селищ на території, де проживає понад 306 тисяч людей. Послуги 4G зв’язку в мережі Київстар наразі доступні для понад 76% населення України.

За два роки, що минули з часу запуску 4G в Україні, в мережі Київстар можливостями нової мобільної технології вже скористалось понад 10 мільйонів абонентів.  У 2019 році обсяги використання дата трафіку зросли на 54%, порівняно з 2018 роком, до 4263 Мб на абонента. При цьому більше 50% цього трафіку використано у мережі 4G.

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2018 і 2019 роки середня швидкість мобільного інтернету швидкість мобільної передачі даних в мережі 4G в Київстар - найвища з-поміж усіх  мобільних операторів України.

З 2015 року телеком оператор Київстар інвестував у розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G більш як 25 млрд грн.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно  в більше 8 тисячах торгових точок по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг