Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар першим на ринку представляє мобільний додаток для електронного документообігу з підтримкою Mobile ID

Замість паперових документів - цифрові файли, а замість чорнильного підпису - цифровий: в системі Star.Docs Київстар допомагає перенести роботу з документами в цифровий формат на смартфоні або планшеті.

Мобільний оператор Київстар спільно з Intecracy Deals, компанією з розробки програмного забезпечення, представляє мобільний додаток Star.Docs для електронного документообігу: узгодження, обмін та зберігання юридично значимих електронних документів, а також їх підписання за допомогою технології Mobile ID від Київстар тепер можливо в смартфоні.

Досі сервіси для e-документообігу в Україні дозволяли працювати з цифровими документами тільки за допомогою мобільних версій вебсайтів. З додатком Star.Docs, встановленому на смартфоні або планшеті, користувач зможе переглядати файли, погоджувати, коригувати та зберігати документи, обмінюватися ними з партнерами, а також завіряти за допомогою електронного підпису Mobile ID від Київстар. Проста і чітка система в смартфоні допоможе керувати процесами обміну та обліку документів з будь-якої точки світу, де є інтернет-зв'язок.

Встановивши додаток Star.Docs на мобільний пристрій, користувач зможе:

  • узгоджувати та підписувати електронні документи;
  • переглядати зміст електронних документів;
  • підтверджувати запити на видалення файлів;
  • обговорювати документи в чаті;
  • зберігати та мати постійний доступ до файлів;
  • легко знаходити документи;
  • бачити, скільки документів чекають на узгодження та підписання;
  • оперативно отримувати інформацію про перелік документів в угоді.

Дизайн додатка Star.Docs простий і зрозумілий для будь-якого користувача, щоб робота з цифровими документами була легкою і зручною. У додатку можна відстежувати статус документів: підписано, вимагає узгодження, потрібен підпис, не підписаний партнером. Опція групового підписання зручна для тих випадків, коли в роботі кілька однотипних документів - підписавши або узгодивши їх в один клік користувач заощаджує свій час.

При розробці програми Star.Docs були реалізовані заходи із захисту персональних даних і самого додатку, а інформація зашифрована в онлайн-сервісі. Для гарантії від втрати даних система проводить регулярне резервне копіювання (бекап) інформації користувачів.

Нагадаємо, що з 08 жовтня 2019 року використання цифрової мобільної ідентифікації та електронного підпису, Mobile ID, включено в усі голосові тарифні плани для корпоративних і контрактних абонентів, а вартість послуги становить 0 гривень.

Завантажити мобільний додаток Star.Docs можна в Google Play Маркет та App Store.

Офіційні постачальники послуг