Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар отримав три нагороди на Business Wisdom Summit 2021

Цього року експертне журі журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» вручили Київстар та його представникам три нагороди: телеком оператора відзначили серед інших представників бізнесу у номінації «Компанії», Олександр Комаров, СЕО, отримав визнання у номінації «Стратег»,  а Олександр Когут, директор з регуляторного забезпечення, став одним з кращих у номінації «GR».  

«Основний пріоритет Київстар та мій особисто – трансформація компанії з телеком оператора в провайдера цифрових послуг. Дякую бізнес-спільноті за те, що відзначили наші успіхи на шляху змін», - зазначив Олександр Комаров, СЕО Київстар.

Олександр Комаров також виступив на Business Wisdom Summit та розказав, зокрема, про сприйняття телеком бізнеса акціонерами та клієнтами. Керівник компанії говорив про світові тенденції, а також навів кращі приклади того, як великі міжнародні телеком оператори трансформуються у провайдерів цифрових послуг.

Зазначимо, що організаторами Business Wisdom Summit виступили бізнес/медіа бюро Ekonomika+, журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших» та ділове онлайн-видання Delo.ua

До складу журі входили спеціалісти з рекрутингу топменеджерів, експерти, які мають досвід з навчання персоналу, аналітики ринків та члени редколегії «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Найбільші компанії відбирали до рейтингу за консолідованою виручкою за минулий рік, а до довгого переліку «управлінського» рейтингу увійшло майже 200 СЕО з найбільших компаній України. Кандидати оцінювалися за такими критеріями, як: емоційний інтелект, антикризовий менеджмент, використання новацій, лідерський потенціал та управління змінами.

Офіційні постачальники послуг