Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар отримав статус Microsoft Gold Certified Partner

Київстар отримав статус Microsoft Gold Certified Partner по програмі партнерства Microsoft за чотирма компетенціями, що свідчить про визнання високої кваліфікації фахівців компанії, успішних проєктах на основі технологій Microsoft, та як наслідок – потужного впливу на IT-ринку.

Щоб отримати статус Microsoft Gold Certified Partner фахівці з розвитку та впровадження хмарних сервісів компанії Київстар здали екзамени, пройшли сертифікацію і підтвердили наступні компетенції: Cloud Productivity, Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Windows and Devices. Таким чином фахівці Київстар довели високий рівень знань та експертизи в галузі хмарних продуктів, а отже знають, як оптимально вирішити бізнес-завдання клієнта з використанням технологій Microsoft.

«Еволюція Київстар з традиційного мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень, зокрема в сфері обробки великих даних, штучного інтелекту та хмарних технологій, є не тільки нашою перевагою, але й стратегічним прагненням, - зазначає Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар. Кожний впроваджений проєкт або такий здобуток, як статус Microsoft Certified Partner, допомагають нам доводити свою експертизу та залишатися надійним партнером для бізнесу. Це лише перші кроки, але ми впевнено рухаємося по шляху розвитку та цифрових трансформацій, змінюючись зсередини та підтримуємо тих, хто прагне змінюватись».

Статус Microsoft Gold Certified Partner надає мобільному оператору низку переваг, серед яких – гнучкий та швидкий доступ до інноваційних матеріалів Microsoft, до інформації про розробки, рішення та продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки.

«Один із напрямків роботи Microsoft – прискорення цифрової трансформації клієнтів через розвиток технологічної експертизи екосистеми партнерів. Рішення та пропозиції партнерів, що побудовані на хмарних сервісах Microsoft, створюються для того, щоб допомагати клієнтам досягати більшого, - коментує Даніїл Біктіміров, менеджер з розвитку партнерів компанії Microsoft у регіоні Центральної та Східної Європи. Отримання компетенцій рівня Gold компанією Київстар демонструє необхідні знання, відповідний досвід, та проходження сертифікації спеціалістів в конкретних напрямках рішень Microsoft. Разом ми надаємо українському бізнесу не тільки інноваційні сервіси та продукти, але й пришвидшуємо процес цифрової трансформації наших клієнтів, створюємо  можливості для побудови більш успішного, прибуткового та конкурентоздатного бізнесу».

Компетенції розроблені для того, щоб допомогти клієнтам диференціювати партнерів Microsoft. Для кожної компетенції передбачений унікальний набір вимог і переваг, сформульованих для більш точного уявлення специфічних навичок і послуг, які партнери привносять в IT-індустрію. Загалом, у компанії Київстар 10 срібних та золотих компетенцій, які здобули 20 фахівців компанії Київстар.

Офіційні постачальники послуг