Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар оголосив набір стажерів за програмою STARt Yourself

Із 7 до 21 червня Київстар проводить збір заявок на участь у програмі стажування STARt Yourself-2021. Розпочати кар’єру з найбільшим телеком-оператором мають шанс студенти українських вишів, починаючи від 3 курсу. Компанія пропонує: навчання та розвиток soft skills, офіційне працевлаштування на період стажування, гнучкий графік та оплату праці.

Подати заявку на участь у проєкті: https://kv.st/2TB

«Не секрет, що випускникам вишів без досвіду роботи, досить складно працевлаштуватися. Роки досвіду рекрутера підтверджують: теоретичних знань, отриманих в навчальних закладах не достатньо, потрібна практика. Власне, це ми і пропонуємо студентам – отримати практичні знання і зі статусу учнів перейти на іншу щаблинку, стати фахівцями. – коментує  Світлана Кончаніна, керівник департаменту із залучення та розвитку талантів Київстар. – Це win-win партнерство: як відповідальний роботодавець ми допомагаємо молоді самореалізуватися, змінюємо тенденції ринку праці, вказуючи, що працювати зі студентами під силу кожній компанії. При наявності вакансій ми запрошуємо студентів на постійну роботу, і поповнюємо колектив енергійними та мотивованими співробітниками».

Стажування продовжуватиметься 6 місяців. В процесі стажування учасники отримають загальні навички роботи у великій компанії, познайомляться з бізнес-процесами, пройдуть курс особистісного розвитку, матимуть можливість користуватися навчальними платформами компанії. Та найосновніше – отримають цінний вузькопрофільний досвід в напрямках: Digital, SMM, копірайтинг, IT, BigData, Фінанси, PR, Технічний напрямок, HR.

Від початку карантину компанія працює в гібридному форматі: близько 70% колективу виконують роботу віддалено. Тож, стажування проходитиме здебільшого онлайн. Для найшвидшої та якісної адаптації новачків компанія автоматизувала та адаптувала до реалій карантинного часу процес онбордингу. Стажерів супроводжуватимуть Бадді – співробітники компанії, які можуть підказати стажерам відповідь на будь-яке організаційне питання. Також інформація про компанію та процеси доступна новачкам в онбординг-додатку – Talmundo, де зібрана вся актуальна інформація. Покриває також онбординг питання взаємодії новачка з керівником.

Програма STARt Yourself  діє з 2018 року. Її учасниками стали 80 студентів, 70 з яких уже закінчили стажування. 35 стажерів продовжили роботу в компанії на постійній основі. Отримати запрошення на роботу в компанії за наявності вакансій можуть мотивовані на результат учасники стажування, цінності яких співпадають з тими, яких дотримуються в компанії.

Ще одна програма стажування Київстар – Returnship. Вона спрямована на повернення в кар’єру спеціалістів з досвідом, які мають велику перерву в стажі. Ще одна можливість, яку дає програма – зміна напрямку діяльності для фахівців віком 35+.

Офіційні постачальники послуг