Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар не тарифікуватиме трафік на мобільний додаток DeepState

Абоненти Київстар без тарифікації зможуть спостерігати за оновленнями з фронту в додатку DeepStateMap –  українській інтерактивній онлайн мапі, яка регулярно оновлюється та слугує достовірним джерелом інформації для мільйонів людей у всьому світі.  При користуванні додатком із мобільним інтернетом від Київстар – мегабайти із рахунків абонентів не списуються*.

За своїми можливостями додаток не поступається функціоналу сайту та дозволяє дізнатися про актуальну ситуацію на фронті, а також побачити приблизне розташуванням російських підрозділів, що може бути важливим для українських громадян на тимчасово окупованих територіях. Вся інформація на онлайн карті заснована на відкритих даних, уважно перевіряється та підтверджується перед оновленням. Автори проєкту в цілях безпеки українських військових публікують оновлення не одразу, а через деякий час.

Додаток був запущений лише у березні цього року і ним вже користується більше 150 тис. людей. Він доступний для Android-смартфонів за цим посиланням, а також вже є версія для iOS.

Додаток DeepStateMap долучився до цілого ряду соціально корисних сервісів, якими можуть користуватись абоненти Київстару без оплати трафіку. Серед таких додатків також Дія, Helsi.me, додаток Укрзалізниці та сайт МОЗ України. Компанія і далі буде розширювати список корисних додатків та ресурсів, якими можна користуватися без тарифікації.

*Завантаження додатку із Play Market та AppStore тарифікується згідно зі стандартними умовами.

Офіційні постачальники послуг