Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

KPMG в Україні звітує про свій прогрес у виконанні ESG-зобов’язань Our Impact Plan за 2023 рік

Вже четвертий рік поспіль глобальна мережа фірм KPMG як учасниця найбільшої у світі корпоративної ініціативи сталого розвитку Глобального договору ООН (UN Global Compact) звітує про виконання взятих екологічних, соціальних та управлінських (ESG) зобов'язань.

ESG це візитівка KPMG, яка надихає співробітників ставати агентами цілеспрямованих змін. Мета компанії – керуючись власним, здобутим на цьому шляху досвідом і знаннями, допомагати клієнтам розпочати свій рух до досягнення ESG-цілей.

KPMG досягла значних успіхів у кожному з чотирьох напрямів зобов’язань Управління, Люди, Планета та Процвітання. Детально з цифрами та даними можна ознайомитись за посиланням Our Impact Plan 2024 - KPMG Ukraine

KPMG в Україні як учасниця глобальної мережі KPMG теж додає свій внесок у загальні здобутки, спрямовуючи свої зусилля на відновлення України та досягнення цілей сталого розвитку.

«Ми розуміємо, що цей шлях – довгий і непростий, але ми зробили перші кроки і не плануємо зупинятися. Наші амбітні цілі та плани включають побудову етичного, доброчесного корпоративного управління та очікування такого ж від наших постачальників і клієнтів, дотримання прав людини і втілення цінностей інклюзивності, рівності і різноманітності у нашій компанії, скорочення викидів вуглецю і збільшення частки використання енергії з відновлюваних джерел, дотримання правил «зеленого офісу», всебічну підтримку громад, в яких ми живемо і працюємо», - зазначає Олена Макаренко, партнерка, керівниця напряму форензік, керівниця напряму сталого розвитку та ESG, голова Impact Комітету, KPMG в Україні.

Ключові досягнення KPMG в Україні у 2023 році:

УПРАВЛІННЯ:  

  • Заснували Impact Комітет для ефективного виконання зобов’язань щодо досягнення цілей сталого розвитку.
  • Оновили Кодекс поведінки постачальників, який закріпив наші очікування. від  постачальників щодо підтримки зобов'язань у сфері ESG.

ЛЮДИ:  

  • Частка жінок на керівних позиціях в Україні - 33%, що відповідає глобальній цілі мережі фірм KPMG щодо забезпечення гендерного балансу на керівних позиціях
  • Офіси у Києві та Львові - пункти незламності: 170 місць для підзарядки ноутбуків, автономне освітлення, запаси їжі, питної та технічної води.
  • Понад 45 000 годин наші колеги присвятили навчанню, оплаченому компанією.
  • Компанія визнана одним із лідерів серед роботодавців за версією STUD-POINT та Forbes і Work.ua

ПЛАНЕТА:  

  • Дотримуємось принципів «зеленого офісу»:
  • на 12 % знизилась кількість використаної електроенергії з невідновлюваних джерел;
  • на 100 % скоротились подорожі бізнес-класом;
  • майже на 20% скоротилось використання паперу для друку;
  • майже в 5 разів збільшилась частка перероблюваного сміття від загальної кількості сміття.
  • Запровадили екологічний підхід до придбання авіаквитків, що передбачає компенсацію викидів СО2.

ПРОЦВІТАННЯ:  

  • Сприяємо подоланню гендерних упереджень у бізнесі: проєкт «Ламаючи скляні стелі», дослідження «Погляд бізнес-лідерок у світі та Україні 2023».
  • Щорічно проводимо навчання дітей основам кібербезпеки: тренінг KPMG Global Cyber Day у 2023 році переглянули понад 10500 онлайн-глядачівв Україні
  • Співпрацюємо з ЮНЕСКО над стратегією повоєнної відбудови освіти в Україні протягом 2 років. KPMG профінансувала тимчасове працевлаштування двох співробітників KPMG в Україні до ЮНЕСКО для роботи над освітніми проєктами.

Пропонуємо переглянути інтерв’ю зі співробітниками компанії Максимом Завальним та Таїсією Ліпецькою про їхню роль у проєктах ЮНЕСКО та про те, що особисто для них означає така участь у відновленні країни, за посиланням Our Impact Plan 2024 | Процвітання - YouTube.

«Екологічні, соціальні, демографічні, етичні виклики набувають особливого значення і небачених масштабів під час війни. Бізнес просто не може залишатися осторонь. Тож ми заохочуємо інші бізнеси доєднатися до цих ініціатив, брати на себе ESG-зобов’язання та разом будувати стале майбутнє вже сьогодні», закликає Олена Макаренко.

Детальніше про шлях до досягнення цілей сталого розвитку читайте у звіті на сторінці Our Impact Plan 2024: Глобальний звіт про прогрес у виконанні ESG-зобов'язань.


Довідка про KPMG:

KPMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. Ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, допомагаючи їм у питаннях зниження ризиків та реалізації можливостей для їхнього бізнесу. В офісах KPMG у 143 країнах світу працюють понад 273 000 співробітників.

До числа клієнтів фірм-членів мережі KPMG входять корпорації, державні установи, а також некомерційні організації. Ми забезпечуємо нашим клієнтам стабільні стандарти якості послуг, що надаються, засновані на високому професіоналізмі, глибокому знанні галузевої специфіки та місцевих умов.

Головною метою KPMG є забезпечення і підвищення якості професійних послуг, що надаються її фахівцями. Всі фірми, які входять до нашої міжнародної мережі, прагнуть залучати до свого штату найкращих спеціалістів.

KPMG в Україні означає ПрАТ "КПМГ Аудит", ТОВ "КПМГ-Україна" та АО "КПМГ ПРАВО".

Контакти для преси: Міла Арсенюк larseniuk-shokotko@kpmg.ua 

Офіційні постачальники послуг