Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

KPMG в Україні представляє чотирнадцятий випуск журналу KPMG Review Magazine «IDE: інклюзивність, різноманітність, рівність ХХІ століття»

KPMG в Україні представляє чотирнадцятий випуск журналу KPMG Review Magazine «IDE: інклюзивність, різноманітність, рівність ХХІ століття»

Чотирнадцятий випуск KPMG Review Magazine присвячений нагальним питанням на тлі повномасштабної війни в Україні з метою – привернути увагу бізнесу та суспільства до питань інклюзивності та різноманітності (IDE), культурних трансформацій, перегляду цінностей організацій, нових підходів до стилю керівництва, гендерному балансу, прав людини висловлювати свою думку вільно та ідентифікувати себе, законодавчих ініціатив щодо людей з інвалідністю та ветеранів і ветеранок, ветаранських програм та умов роботи для людей з інвалідністю.

У цьому випуску журналу ключовими питаннями стали:

  • Чи можуть політики та принципи IDE стати новими опорами для корпоративної культури компаній у світі, повному викликів та невизначеності?
  • Які  практики у сфері інклюзивності, різноманітності на рівності (IDE) використовують компанії?
  • Які з соціальних питань, серед яких – корпоративна трансформація, психологічне здоров’я працівників, інклюзивність та різноманітність, рівні права, соціальна та гендерна рівність, компанії вважають найбільш нагальними для бізнесу та пріоритетів України?
  • Як змінився глобальний порядок денний у сфері інклюзивності та різноманітності?
  • Яке місце в корпоративній культурі бізнесу займає стратегія IDE: інклюзивність, різноманіття, рівність?
  • З якими перешкодами зіштовхуються компанії усередині або назовні, коли працюють з програмами інклюзивності, різноманіття та рівності?

Гостями випуску стали:

  • Тетяна Ломакіна, уповноважена Президента України з питань безбар’єрності
  • Віталій Седлер, CEO та співзасновник Intellias
  • Тетяна Дубова, заступниця директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку
  • Наталія Кошова, членкиня наглядової ради COMFY (Дніпро)
  • Крістін Т. Ремедіос, глобальна лідерка напряму IDE, KPMG International
  • Олена Семич, директорка зі сталого розвитку ДТЕК

Випуск також включає результати дослідження, яке показує, чи є гендерний розрив серед виконавчих органів управління та наглядових рад компаній України, а також витяги з  досліджень KPMG «Погляд керівників бізнесу 2023» та «Погляд бізнес-лідерок у світі та Україні 2023».

Завантажити журнал можна за посиланням - IDE: інклюзивність, різноманітність, рівність ХХІ ст. - KPMG Ukraine.


KPMG Review Magazine – це щоквартальний журнал компанії KPMG в Україні з актуальним контентом для тих, хто хоче розвиватися і вчитися на досвіді успішних людей. Мета журналу – допомагати читачам залишатися на передовій управлінської думки, ставати ще більш результативними лідерами і підвищувати ефективність своїх організацій.

Офіційні постачальники послуг