Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

KPMG Global Cyber Day 2022: консультанти з кібербезпеки проведуть у жовтні навчальні сесії для учнів молодших та старших класів

KPMG Global Cyber Day 2022: консультанти з кібербезпеки проведуть у жовтні навчальні сесії для учнів молодших та старших класів

Наразі переважна кількість українських шкіл проводять навчання онлайн, тому важливо навчити дітей навичкам безпечної поведінки в інтернеті. KPMG в Україні розпочинає підготовку до KPMG Global Cyber Day 2022, який відбудеться вже у жовтні цього року в рамках міжнародного місяця кібербезпеки.

KPMG Global Cyber Day – це важлива ініціатива, яка дозволяє навчати дітей основам кібергігієни та безпечної поведінки в інтернеті, включаючи правила поведінки в соціальних мережах та під час онлайн ігор, протидії кібербулінгу. KPMG Global Cyber Day – це добровільний  внесок компанії та співробітників KPMG в розбудову безпечного суспільства в Україні та в світі.

Як проходитиме KPMG Global Cyber Day 2022 в Україні?

Консультанти з кібербезпеки KPMG в Україні на чолі з Олексієм Янковським, партнером KPMG в Україні, проведуть інтерактивні навчальні сесії 14 або 21 жовтня 2022 року. Сесії розраховані для учнів молодших (7-10 років) та старших (11-17 років) класів і проводитимуться в онлайн форматі. Про точну дату буде повідомлено додатково.

Зареєструйте школу для участі KPMG Global Cyber Day 2022 - https://cutt.ly/qCkfpkp

Долучитися може будь-яка школа в Україні.

Додатково заохочуємо ділитися цією формою з іншими батьками для подання заявки на участь в програмі. Для цього треба заповнити заявку до 20 вересня 2022 року.

Важливо: для реєстрації школи в KPMG Global Cyber Day 2022 необхідно подати контакти представника школи, який уповноважений прийняти рішення щодо проведення лекцій для учнів. Людині, що подає цю заявку необхідно попередньо проговорити цю можливість з представником школи та попередити, що у разі успішної обробки цієї заявки компанія KPMG в Україні зв’яжеться для подальшого обговорення організації та проведення навчальних сесій.

Разом створюємо безпечний цифровий простір для наших дітей!

#kpmgcyberday

Офіційні постачальники послуг