Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Конкурс Schneider Electric Sustainability Impact Awards стартує вдруге, відтепер з номінаціями для клієнтів і постачальників

  • До участі у цьому конкурсі Schneider, що відбуватиметься вдруге, запрошуються як партнери, так і клієнти, і постачальники.
  • Нові критерії подання заявки дозволять компаніям застосовувати більш комплексний підхід щодо розробки стратегії, оцифровування і декарбонізації.
  • Подання на номінації відкрито до 17 листопада 2023 року.

Рюей-Мальмезон (Франція), 24 липня, 2023Schneider Electric, лідер у галузі цифрової трансформації управління енергією та автоматизації, оголошує про початок прийняття заявок на участь у другому конкурсі Schneider Electric Sustainability Impact Awards.

Премія, заснована у 2022 році, відзначає внесок партнерської екосистеми Schneider у створення більш стійкого та електричного світу. Цього року Schneider розширює коло компаній-учасників, запрошуючи клієнтів, постачальників та торгових партнерів. Критерії відбору також були оновлені, щоб врахувати ширші зусилля щодо досягнення цілей net-zero за рахунок електрифікації та дій з оцифрування. Подання заявок триватиме до 17 листопада 2023 року, а глобальних переможців буде оголошено у квітні 2024 року.

Нові категорії нагород, запроваджені цього року, включають:

  • «Вплив на моїх клієнтів»: винагорода партнерів, які демонструють стійке лідерство, дозволяючи своїм клієнтам досягти своїх цілей декарбонізації.
  • «Вплив на моє підприємство»: винагорода клієнтів, які демонструють лідерство у сфері сталого розвитку у декарбонізації власної діяльності.
  • «Вплив на моє підприємство для великих і середніх постачальників»: винагорода постачальників, які беруть участь у Zero Carbon Project, ініціативі під керівництвом Schneider, спрямованій на скорочення операційних викидів вуглецю у два рази 1000 найбільших світових постачальників компанії до 2025 року.

На додаток до вищезазначеного, компанія Schneider оновила критерії відбору за допомогою більш комплексного підходу до сталого розвитку. Основна увага залишається на зусиллях учасників щодо декарбонізації, спрямованих на електрифікацію, «скорочення» та «заміну», а також поглибленого розгляду їхніх зусиль щодо створення майбутнього за концепцією Electricity 4.0 шляхом дій з розробки стратегії, оцифровки та декарбонізації. Це включає підвищення енергоефективності та впровадження цифрових інструментів і технологій, а також інші приклади впливу та інновацій. Окрім цінного визнання, лауреати премій отримують переваги глобальної популярності, що може створити нові можливості для бізнесу.

Рохан Келкар, виконавчий віцепрезидент підрозділу енергетичних продуктів у Schneider Electric: «У нашому спільному прагненні прискорити шлях до чистого нуля ми виконуємо спільну місію. У Schneider Electric ми з гордістю відкриваємо конкурс на щорічну премію Sustainability Impact Awards другий рік поспіль, в якому приймають участь як наші партнери, так і наші клієнти і постачальники. Сила в цифрах, і ми сподіваємося відсвяткувати це і розширити можливості нашої екосистеми партнерів, щоб продовжувати втілювати позитивні зміни у своїй бізнес діяльності».

Як стати учасником конкурсу

Подання заявок на Номінації приймаються з 24 липня 2023 року – реєстрація за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок – 17 листопада 2023 року. Усі номінації та роботи будуть включені до короткого списку для регіонального фіналу, перш ніж розглядатимуться для глобальної премії. Всесвітнього переможця буде оголошено у квітні 2024 року.

У 2023 році на конкурс Sustainability Impact Awards було подано 241 заявку від партнерів з усього світу, шість з яких стали глобальними переможцями та були нагороджені за новаторські інновації та зусилля з декарбонізації.

Нагорода Sustainability Impact Awards 2024 є продовженням започаткованої ініціативи Schneider Partnering for Sustainability, спрямованої на розширення можливостей розгалуженої партнерської екосистеми Schneider для забезпечення більш сталого майбутнього. Останньою віхою в цьому став запуск Школи сталого розвитку Schneider Electric, безкоштовного освітнього ресурсу, доступного для компаній у всьому світі, щоб пришвидшити процес декарбонізації.


Про Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес  і сталий розвиток для всіх. Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній. Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей». www.se.com/ua

Офіційні постачальники послуг