Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Компанія Schneider Electric передала обладнання для відновлення подачі питної води у Миколаєві

Schneider Electric передала електротехнічне обладнання вартістю 1,5 мільйона гривень для відновлення необхідного водопостачання в місті Миколаїв.

В Миколаєві була пошкоджена наземна ділянка водоводу. Це унеможливило централізовану подачу питної води мешканцям міста. Відремонтувати ділянку неможливо, оскільки трубопровід знаходиться у небезпечній зоні. Подібна ситуація може спричинити масштабну гуманітарну та техногенну катастрофу не тільки у місті, а й у всьому Південному регіоні України.

Щоб запобігти катастрофі, Миколаївська обласна адміністрація та комунальне підприємство МКП «Миколаївводоканал» розробили план будівництва нового підземного водозабору для забезпечення резервного (аварійного) водопостачання з підземних водоносних горизонтів м.Миколаїв та звернулись до «Шнейдер Електрік Україна» з проханням долучитись до проєкту.

Своєю чергою, компанія запропонувала надійне рішення, використовувати частотні перетворювачі AltivarProcess, для максимальної продуктивності помп, та запобігання перевантаження двигунів для стабільної роботи.

«Schneider Electric прагне зробити свій внесок у відновлення та підтримання водопостачання для населення України, адже ми маємо велику експертизу та інноваційні рішення для роботи водоканалів, з одного боку, а з іншого – ми соціально-відповідальна компанія», - коментує Генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна» Михайло Бубнов.

«Вдячні компанії «Шнейдер Електрік Україна» за оснащення нової помпової станції електротехнічним обладнанням. Після встановлення десяти частотних перетворювачів Schneider Electric функціонування помпового обладнання стало надійнішим, забезпечило високу ефективність обладнання, а також збільшило експлуатаційний термін служби обладнання. Тепер ми подаємо рівно стільки води, скільки потрібно споживачам і з необхідним тиском, не турбуючись при цьому, що втратимо зайву електроенергію та збережемо дорогоцінне обладнання для подачі то фільтрування води. Приємним бонусом стало ще те, що частотне регулювання дозволяє заощаджувати чималі кошти», - коментує Директор МКП «Миколаївводоканал» Поздняков Олександр Васильович.

В координації з Благодійним Фондом «Позитивна Енергія», Миколаївською Міською радою Управління капітального будівництва, Миколаївською обласною адміністрацією,  керівництвом водоканалу подароване обладнання вже доставлено, встановлено на помповій стації та успішно працює на користь мешканців Миколаєва.


Про компанію Schneider Electric

Мета компанії Schneider Electric - допомагати всім максимально ефективно використовувати енергію та ресурси, об'єднуючи прогрес і сталий розвиток. Ми називаємо цю концепцію Life Is On.

Наша місія - стати вашим цифровим партнером для досягнення стійкого розвитку та ефективності.Ми сприяємо цифровій трансформації, інтегруючи кращі процеси і технології в області управління електроенергією, підключення продуктів до Інтернету, хмарних рішень, елементів управління, програмного забезпечення і послуг для всього життєвого циклу об'єктів.

Таким чином ми забезпечуємо комплексне управління для оселі, будівель, центрів обробки даних, інфраструктури і промислових об'єктів. Ми - найлокальніша з усіх глобальних компаній. Ми ЗА відкриті стандарти і партнерські відносини з усіма, хто поділяє наше прагнення до поліпшення якості життя і підтримує цінності різноманіття, рівних можливостей і самореалізації.

Офіційні постачальники послуг