Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда Trelleborg виграла фінал Ліги Farming Simulator, що спонсорується Corteva

Ігрові гіганти обіграли команду Grimme, отримав приз в 30 000 євро

Ерланген, Німеччина - 21 вересня 2020 року - Corteva Agriscience рада повідомити, що команда Trelleborg перемогла у фіналі Ліги Farming Simulator.

Команда Trelleborg стала чемпіоном і отримала приз в 30 000 євро після перемоги над Grimme під час матчу в Ерлангені, Німеччина, минулих вихідних.

Corteva є основним спонсором сільськогосподарської відеоігри, розробленої Giants Software, яка приваблює мільйони віртуальних фермерів до моделювання реальних операцій і економіки управління фермою.

З моменту старту Ліги минулого року в Європі було проведено 12 турнірів з кіберспорту онлайн і офлайн, в яких гравці могли придбати продукцію компанії Corteva – насіння бренду Pioneer® і засоби захисту рослин - для використання на ігрових фермах.

Моніка Соррібас, керівник відділу маркетингу компанії Corteva Agriscience в Європі: «Вітаємо команду Trelleborg із заслуженою перемогою! На поле і в грі ми прагнемо викликати захоплення в наступного покоління аграріїв – від геймерів, які люблять сільське господарство, до майбутніх фермерів, які люблять гри. Ліга Farming Simulator стала чудовою нагодою залучити молодь. Розміщення наших продуктів в грі дозволяє нам знайомити гравців з передовими принципами та методами ведення сільського господарства – від підготовки ґрунту, вибору насіння і захисту рослин до вирощування сільськогосподарських культур і, в кінцевому підсумку, виведення їх продукції на ринок».

Цього літа Corteva презентувала Стратегію сталого розвитку 2030. Вона включає в себе 14 цілей, які повинні бути досягнуті протягом наступних 10 років. Стратегія базується на чотирьох основних напрямках: цілі заради фермерів, цілі заради землі, цілі заради спільнот, в тому числі розвиток молоді, і цілі для операційної діяльності компанії.

Пані Соррібас додала: «Партнерство з Farming Simulator – одна з декількох конкретних ініціатив, які робить Corteva, щоб залучити молодих людей і втілити в життя наше бачення сталого розвитку, збагачуючи життя зараз і для майбутніх поколінь».

Більш детальна інформація про гру Farming Simulator і змаганнях з кіберспорту доступна на сайті FSL.

Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience – це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

Про GIANTS Software

GIANTS Software GmbH - це міжнародний розробник і видавець відеоігор зі Швейцарії, заснований в 2004 році і відомий у всьому світі створенням популярної серії Farming Simulator. Команда, що має офіси в Швейцарії (Цюріх), Німеччини (Ерланген), США (Чикаго) і Чехії (Брно), тісно підтримує контакти з сільським господарством і взаємодіє з місцевою громадою.

# # #

9/21/20

TM ® SM Товарні знаки і знаки обслуговування Corteva Agriscience і її дочірніх компаній. © 2020 Corteva.

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

Офіційні постачальники послуг