Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда ПРАВЕКС БАНК приєдналася до 30го «Пробігу під каштанами»

Команда ПРАВЕКС БАНК приєдналася до 30го «Пробігу під каштанами»

28 травня команда ПРАВЕКС БАНК взяла участь у традиційному щорічному благодійному проекту «Пробіг під каштанами», який цього року відбувся в 30-й раз.

Через воєнний стан в Україні учасники спортивного заходу не збиралися в одному місці та в один і той же час.  Із міркувань безпеки вони долучалися до захода онлайн та виходили на пробіжку чи прогулянку в безпечних місцях.

«Пробіг під каштанами» щорічно збирає спортсменів і бігунів, а також усіх, хто хоче зробити добру справу та допомогти дітям з вадами серця. Долучитися може кожен: бігуни не тільки власним прикладом надихають інших вести здоровий спосіб життя, але й роблять свій внесок у збір коштів на закупівлю необхідного обладнання для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Загалом 107 співробітників ПРАВЕКС БАНК долучилися до проекту в різних куточках України, а також в Італії, Великій Британії, Польщі, Грузії та США.

«Пробіг під каштанами» став у Києві та Україні справжньою традицією, яка несе в собі доброту, чуйність, людяність, вміння радіти кожному дню та допомагати іншим. Більше того, це чудова можливість зробити світ кращим таким маленьким внеском, а також дати шанс на життя дітям із вродженою вадою серця. Участь Банку в таких ініціативах дуже важлива, адже вони сприяють досягненню Цілей сталого розвитку ООН і відповідають принципам ESG, якими керується Банк, реалізуючи власну стратегію розвитку», - зазначила Світлана Крамарова, член правління, фінансовий директор та ESG керівник ПРАВЕКС БАНК.

«Пробіг під каштанами» – наймасштабніша спортивно-благодійна акція в Україні. Проводиться щорічно з 1993 року. В останні роки кошти, зібрані під час заходу, спрямовуються на закупівлю життєво необхідного медичного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Цього року в акції взяли участь понад 7 тисяч учасників та понад 100 корпоративних команд з різних куточків України та світу.

Офіційні постачальники послуг