Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда практики міжнародної торгівлі Астерс захистила імпорт алюмінієвих колісних дисків в Україну від запровадження антидемпінгового мита

Астерс успішно захистила інтереси провідного в СНД виробника та українського імпортера в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту в Україну автомобільних колісних дисків з алюмінію походженням з КНР та РФ, що тривало 18 місяців.

У ході розслідування Міністерство економіки розрахувало індивідуальну ставку мита для клієнта Астерс та рекомендувало припинити розслідування без запровадження антидемпінгових заходів в цілому, оскільки вони суперечили б національним інтересам. Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі підтримала цю рекомендацію у своєму рішенні, опублікованому 16 січня 2021 року.

Над проектом працювали юристи Єлизавета Герасимчук, Тетяна Бебік та Іван Яремчук під керівництвом партнера Олексія Пустовіта.

Астерс має одну з найдинамічніших та найдосвідченіших практик міжнародної торгівлі в країні. Команда практики представляла сторону захисту у 16 з 18 торгових розслідувань, ініційованих Україною у 2019-2020 роках. У дослідженні з міжнародної торгівлі рейтингу The Legal 500 2020 Астерс відзначена як "єдина юридична фірма в Україні, що спеціалізується на захисті у торгових розслідуваннях".

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг