Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда практики міжнародної торгівлі Астерс вдруге поспіль захистила імпорт шприців в Україну у торгових розслідуваннях

Команда практики міжнародної торгівлі Астерс успішно захистила імпорт в Україну шприців незалежно від країни походження та експорту. Розслідування було припинено без застосування будь-яких спеціальних заходів.

В рамках розслідування Астерс представляла українську Асоціацію "Оператори ринку медичних виробів" (AMOMD), одного з найбільших іноземних виробників та експортерів шприців, а також кількох українських імпортерів. Над проектом працювали юристи Тетяна Бебік та Єлизавета Герасимчук під керівництвом партнера Олексія Пустовіта.

Цей проект став другою перемогою Астерс у захисті імпорту шприців. У квітні 2019 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) підтримала представлені Астерс від імені клієнтів аргументи і закрила розслідування щодо імпорту в Україну шприців з Індії, Туреччини та Китаю без застосування будь-яких заходів.

Астерс має одну з найдинамічніших та найдосвідченіших практик міжнародної торгівлі в країні. Команда практики представляла сторону захисту у 14 з 15 торгових розслідувань, ініційованих Україною у 2019-2020 роках. У дослідженні з міжнародної торгівлі рейтингу The Legal 500 2020 Астерс відзначена як "єдина юридична фірма в Україні, що спеціалізується на захисті у торгових розслідуваннях".

***

Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг