Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда Наталії Кочергіної забезпечила поновлення оренди бутіка Dior у Києві

Липень 2021 – Команда практики нерухомості Kinstellar надала успішну підтримку орендодавцю у зв'язку з пролонгацією довгострокового договору оренди приміщень площею близько 500 квадратних метрів для бутіка Dior. Бутік розташований в історичній будівлі в самому центрі Києва, на вулиці Заньковецької 5/2. Цей договір довгострокової оренди є продовженням попереднього, який теж було укладено за підтримки команди.

Бутік Dior в Києві безпосередньо оперується міжнародною групою Christian Dior та є її частиною.

Команда практики нерухомості київського офісу Kinstellar підготувала проекти змін до договорів оренди, забезпечила підтримку клієнта в переговорах з Dior щодо комерційних та юридичних умов, а також супроводжувала закриття транзакції.

Команду юристів очолювала Наталія Кочергіна, партнер та керівник практики нерухомості, будівництва та планування, за участю Євгена Гусакова, старшого юриста.

"Потужний інтерес до ринку люкс рітейлу в Україні є хорошим сигналом та втілює впевненість у швидкому рості ринку рітейлу та нерухомості після спаду пандемії. Ми раді бути частиною позитивних змін" - сказала Наталія Кочергіна.

Офіційні постачальники послуг