Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Команда корпоративної практики Arzinger завершила процедуру сквіз-ауту ПрАТ «Козятинський м’ясокомбінат» (OSI Group)

А ми продовжуємо ділитись нашими новинами у сфері сквіз-ауту. Команда корпоративної практики Arzinger завершила процедуру сквіз-ауту ПрАТ «Козятинський м’ясокомбінат» (OSI Group), одного з провідних виробників м’яса та ковбасних виробів в Україні.

Під час імплементації проекту ми надали Клієнту детальну консультацію стосовно етапів процедури та всіх необхідних дій, розробили повний пакет документів для проведення сквіз-ауту, включаючи повідомлення про наміри та безвідкличну вимогу, а також брали активну участь в переговорах з банками, податковими органами та НКЦПФР.

Завдяки співпраці з командою Клієнта та банком вся процедура була проведена максимально швидко та ефективно.

Успішне завершення проекту дозволило значно підвищити ефективність корпоративного управління  компанії і почати процес перетворення у товариство з обмеженою відповідальністю.

Над проектом працювала команда Arzinger у складі Алесі Павлинської, радника практики Корпоративного права та M&A, Яни Бабич, юриста практики Корпоративного права та M&A, Ганни Калініченко, старшого юриста практики Банківського та фінансового права та Катерини Мицикової, юриста практики Податкового права.

Офіційні постачальники послуг