Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Kinstellar консультує ВФ Україна щодо зміни умов випуску єврооблігацій

Київський офіс Kinstellar виступив радником Приватного акціонерного товариства «ВФ Україна» («ВФ Україна») щодо отримання згоди на внесення змін (consent solicitation) випуску облігацій участі в кредиті в розмірі 500 мільйонів доларів США за ставкою 6,20% зі строком погашення у 2025 році (Єврооблігації), випущених компанією VFU Funding PLC («Емітент»). Команда також консультувала з питань випуску єврооблігацій в 2020 році для фінансування позики «ВФ Україна».
«ВФ Україна» прийняла рішення звернутися до власників єврооблігацій для гнучкого та проактивного управління надлишковими грошовими потоками. Власники єврооблігацій підтримали запропоновані зміни з метою надання «ВФ Україна» виплачувати дивіденди та здійснювати інші окремі виплати (відповідно до умов).
Команду юристів Kinstellar очолювали радник Дмитро Пшеничнюк та партнер практики Корпоративного права та M&A Алла Козаченко за ключової молодшого юриста Катерини Лагодівець. Партнер Ілля Свердлов та старший юрист Людмила Джурилюк консультували
з податкових питань. Над проектом також працювала команда лондонського офісу DLA Piper: партнери Марк Дуайер та Девід Тротт за підтримки Клари Фонг консультували «ВФ Україна» з питань законодавства Англії.

Офіційні постачальники послуг