Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Kinstellar консультує Raiffeisen Bank International AG щодо першої деривативної трансакції відповідно до документації ISDA 2002 року в Україні

Київський офіс Kinstellar виступив юридичним радником Raiffeisen Bank International AG (Відень, Австрія) з питань здійснення згідно з українським законодавством неттінгу деривативних контрактів із ПрАТ «ВФ Україна» (Vodafone Україна), укладених на умовах Генеральної угоди ISDA 2002 р.

Команду Kinstellar очолив радник Дмитро Пшеничнюк та Партнер Олександр Курдидикза ключової підтримки юриста Вікторії Луганської та молодшого юриста Катерини Лагодівець.

Команда консультувала з питань структурування і підготовки ISDAдокументації та консультувала щодо умов ліквідаційного неттінгу з Vodafone Україна.

Київський офіс Kinstellar активно стежить за основними змінами на ринку деривативів в Україні, і наша практика банківського/фінансового права та ринків капіталу відома своїм інноваційним підходом до вирішення найскладніших питань стосовно деривативів та структурованих фінансових інструментів.

Коментуючи новину, Дмитро Пшеничнюк сказав:

«Ця інноваційна деривативна трансакція була укладена контрагентами після того, як в липні 2021 року Закон «Про ринки капіталу» набув чинності в повному обсязі. Ми раді, що Україна, нарешті, з’явилася на світовій мапі неттінгу,  а українські компанії можуть скористатися перевагами нового Закону для управління своїми запозиченнями. Я також вдячний Raiffeisen Bank та Vodafone Україна за їхню надзвичайну підтримку при реалізації цих складних завдань, а також нашій команді за досягнення вагомих результатів, талант, відданість та наполегливість».

Генеральна угода ISDA 2002 року включає стандартизовані умови, за якими контрагенти, що виступають на стороні продавця та покупця, ведуть переговори та погоджують положення у документації ISDA. ISDA відома для міжнародного та локального бізнесу як безпечний, надійний та ефективний стандарт документації у сфері деривативів.

Офіційні постачальники послуг