Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Кінстеллар консультує європейського оборонного гіганта KNDS щодо відкриття дочірньої компанії в Україні

Кінстеллар консультує європейського оборонного гіганта KNDS щодо відкриття дочірньої компанії в Україні

Жовтень 2024 року – Кінстеллар забезпечила юридичний супровід франко-німецькому виробнику бойових наземних систем KNDS, що надає ключову підтримку Україні в боротьбі проти російської агресії, у створенні дочірнього підприємства в Україні. Метою компанії є сприяння співпраці між українським урядом, оборонною промисловістю та KNDS у здійсненні технічного обслуговування обладнання, виробництві запасних частин та боєприпасів та в подальшому - виробництві систем озброєнь.

Команда Кінстеллар Україна працювала над проектом під керівництвом партнерки і голови практики оборони та безпеки Анастасії Болховітінової. «Ми пишаємося тим, що підтримуємо KNDS Group, чия діяльність має надважливе значення для здатності України продовжувати боротьбу з російським агресором», прокоментувала Анастасія. «Кінстеллар прагне зробити свій внесок у зміцнення оборонно-промислової бази України, сприяючи виходу на український ринок світових оборонних компаній, тим самим прискорюючи доставку їхньої продукції та послуг на лінію фронту», - додав Даніель Білак, партнер Кінстеллар, який в даний час також служить у Силах територіальної оборони Збройних Сил України.

По додаткову інформацію просимо звертатися до:

Анастасії Болховітінової: Anastasiya.Bolkhovitinova@kinstellar.com

Даніеля Білака: Daniel.Bilak@kinstellar.ecom


Про Кінстеллар

Кінстеллар є провідною юридичною фірмою України та регіону у сфері оборонно-промислового комплексу. Ми займаємо невід’ємне місце в українській військово-технічній виробничій  екосистемі, в рамках якої допомагаємо нашим глобальним клієнтам та малому і середньому бізнесу орієнтуватися в українському регуляторному середовищі та процесах прийняття рішень. Окрім KNDS, ми консультуємо Rheinmetall Land Systeme GmbH, BAE Systems та інших глобальних клієнтів у зв'язку з проектами в Україні, а також надаємо допомогу невеликим технологічним компаніям, зокрема виробникам безпілотників, щодо можливостей виходу на ринок та здійснення спільних проектів.

Офіційні постачальники послуг