Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ITW Systems – перша серед українських виробників світлодіодного освітлення отримала ліцензію ENEC

ITW Systems – перша серед українських виробників світлодіодного освітлення отримала ліцензію ENEC

Безпечність та якість продукції ITW SYSTEMS підтверджена найпрестижнішою у галузі міжнародною ліцензією. ENEC  (European Norms Electrical Certification – Європейські норми сертифікації електротехнічної продукції) – унікальний знак якості, який свідчить про відповідність європейським стандартам безпеки.

Для того, щоб отримати ліцензію ITW SYSTEMS пройшла численні випробування продукції та технології виробництва.

В рамках ліцензування  ENEC  була випробувана кожна деталь світильників, а також виробів в цілому. Комплектуючі світильників (такі як джерело живлення (драйвер), світлодіодний модуль, тощо) також пройшли всі випробування згідно законодавства Європейського Союзу. Дослідження підтвердили, що продукція ITW SYSTEMS відповідає вимогам безпеки та стандартам EN 60598-1 і EN 60598-2-3. Випромінювання світильників також визнано безпечним для людського ока, відповідно до всіх українських та європейських норм.

ENEC – одна з програм CENELEC (Європейської комісії по електротехнічній сертифікації і стандартизації). Маркування ENEC контролюється європейськими державними випробувальними установами та органами нагляду.

Зазначимо, що ліцензія ENEC є важливою, але далеко не єдиною для ITW SYSTEMS на міжнародному та локальному ринку – продукція компанії регулярно проходить сертифікацію відповідності українським і світовим стандартам.

ITW SYSTEMS вже понад 10 років створює українську світлодіодну продукцію, якість та безпечність якої офіційно підтверджена на міжнародному рівні!

Офіційні постачальники послуг