Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ITW Systems і НАУ підписали меморандум про партнерство

ITW Systems і НАУ підписали меморандум про партнерство

ITW Systems і Національний авіаційний університет розширили ділові відносини підписанням Меморандуму про партнерство та співробітництво. 

Мета співпраці - поглибити практичні вміння та навички студентів НАУ, які здобувають освіту у галузях «Електрична інженерія» і «Електроніка та телекомунікації».

Від ITW Systems документ підписав генеральний директор Роман Афанасьєв, а з боку Національного авіаційного університету -  перший проректор Рімвідас Хращевський.

Основні напрямки співпраці наступні:

  • розробка та реалізація спільних проєктів;
  • проведення спільних конференцій, лекцій, семінарів, круглих столів;
  • організація практики та стажування для студентів університету.

ITW Systems раді ділитися досвідом із молоддю і вдячні партнерам, котрі готують високопрофесійні кадри.

ITW Systems (ТОВ “Інтелтек Україна”) - інженерно-виробнича компанія, що спеціалізується на розробці та впровадженні комплексних рішень у сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів. 

Національний авіаційний університет – один із найпотужніших авіаційних закладів вищої освіти у світі. У його стінах навчається близько 25 тисяч студентів, серед яких майже 1500 іноземців з 55 країн світу.

Офіційні постачальники послуг