Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інтерв’ю Президента Палати Андрія Гундера для Телемарафону «Єдині новини» #UAразом

Інтерв’ю Президента Палати Андрія Гундера для Телемарафону «Єдині новини» #UAразом

«Головне зараз те, що бізнес об’єднаний. Бізнес працює. Бізнес готовий відбудовувати країну. Росія має заплатити за всю шкоду, яку завдала Україні. Ми будемо запрошувати компанії, які закрили свій бізнес в росіїї, в Україну для участі їх у відбудові і залучення нових інвестицій. Вести бізнес в росії репутаційно не вигідно і аморально. Зараз все більше компаній не хочуть пов’язуватися із токсичністю росії, токсичністю кремля, токсичністю путіна», - Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні, в інтерв’ю для Телемарафону «Єдині новини» #UAразом.

Андрій Гундер поділився теперішнім станом бізнесу та настроями бізнес-спільноти. Під час включення були підняті такі теми як гуманітарний рух та підтримка заходу, питання безпеки та захищеності працівників, докази знищення бізнесу, указ Президента Байдена щодо заборони нових інвестицій в росію громадянами США, питання відбудови України та готовність участі бізнесу в цьому процесі.

Офіційні постачальники послуг