Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інтерв’ю Президента Американської торговельної палати в Україні Андрія Гундера для Голосу Америки у Вашингтоні

Інтерв’ю Президента Американської торговельної палати в Україні Андрія Гундера для Голосу Америки у Вашингтоні

«Бізнес стійкий, об’єднаний, він працює та вже готується брати участь у відбудові України. Головний фокус держави зараз має бути на залученні інвестицій та комфортному бізнес-кліматі, оскільки подальший успіх України буде залежати від сильної економіки. Сильна економіка можлива, коли міжнародні компанії зможуть інвестувати і почувати себе комфортно та досягати успіху в Україні. Приватний сектор буде відігравати важливу роль серед джерел фінансування відбудови України. Наразі безпекове питання та верховенство права є найголовнішими», – Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні, в інтерв’ю для Voice of America з Вашингтону.

 

«Бізнес стійкий, об’єднаний, він працює та вже готується брати участь у відбудові України. Головний фокус держави зараз має бути на залученні інвестицій та комфортному бізнес-кліматі, оскільки подальший успіх України буде залежати від сильної економіки. Сильна економіка можлива, коли міжнародні компанії зможуть інвестувати і почувати себе комфортно та досягати успіху в Україні. Приватний сектор буде відігравати важливу роль серед джерел фінансування відбудови України. Наразі безпекове питання та верховенство права є найголовнішими», – Andy Hunder, Президент Американської торговельної палати в Україні, в інтерв’ю для Голос Америки Українською з Вашингтону.

Posted by American Chamber of Commerce in Ukraine on Friday, November 11, 2022

Офіційні постачальники послуг