Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias відкриває розробницький центр у Сербії

Intellias відкриває розробницький центр у Сербії

Навесні 2022 року компанія відкриє розробницький центр у Сербії. Він стане другим delivery-офісом Intellias за межами України. До кінця 2022 року планується найняти понад 60 інженерів та інженерок, які працюють з технологіями Embedded, Java, Mobile, IoT та іншими. Команди нового центру будуть залучені до роботи над довготривалими проєктами компанії у таких індустріях, як Automotive, Telecom, FinTech, Digital тощо. Intellias вже шукає Java розробників у Сербії.  

«Сербія має досить великий ІТ потенціал. Технічні спеціальності лідирують серед освітніх напрямів, які найчастіше обирає місцева молодь. Відкриття розробницького центру в Сербії надасть нам додаткову можливість залучати до команди інженерів та інженерок, а також стати ближчими до наших європейських клієнтів. Intellias відомий своєю потужною екпертизою у створенні програмних рішень для автомобільної індустрії, тому ми сподіваємося підсилити наші автомотів-команди талановитими місцевими розробниками», – коментує Віталій Седлер, CEO та співзасновник компанії Intellias

Сербський офіс знаходитися у місті Новий Сад, другому за величиною місті Сербії, у якому активно розвивається IT спільнота. Розробницький центр Intellias відкриється в неофіційному ІТ кампусі, розташованому недалеко від Дунаю та центру міста. Він, як і інші офіси компанії, працюватиме за принципом «smart comfort»: просторі робочі зони, зручні кімнати для нарад та зустрічей, а також велика тераса − усе, щоб робота спеціалістів була комфортною. 

ІТ сектор швидко розвивається в Сербії загалом та у Новому Саді зокрема. Тому відкриття нового розробницького центру у Сербії – це доволі логічне рішення. Особливо беручи до уваги той факт, що чимало ключових гравців індустрії автомотів – однієї з найголовніших у портфоліо Intellias – розташовані в Новому Саді. Наші амбітні плани також підкріплюються потужною ІТ освітою та культурою в країні. Факультет технічних наук та Університет Нового Саду готують багато талановитих інженерів, яких ми плануємо долучити до інноваційних проєктів Intellias”, – додає Павло Лапшов, Delivery Director  and Site Manager in Serbia в Intellias

Перший розробницький центр Intellias за межами України було відкрито в Польщі у 2019 році. Загалом компанія має вже 8 розробницьких центрів, шість із яких розташовані в Україні – у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Дніпрі. За 2021 рік команда Intellias зросла на 70% і продовжує розширювати географію своєї присутності в новому році. 


Про Intellias 

Intellias одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні (Львів, Київ, Одеса, Харків, Івано-Франківськ та Дніпро), а також в Польщі (Краків) і Сербії (Новий Сад). Також Intellias представлений у Німеччині, США, Ізраїлі,  Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. Крім того, компанія вже двічі отримала таке ж звання від Forbes Ukraine. 

Офіційні постачальники послуг