Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Intellias пропонує понад 200 вакансій для українських спеціалістів

Intellias пропонує понад 200 вакансій для українських спеціалістів

Найкращий ІТ-роботодавець за версією DOU, компанія Intellias, продовжує зростати й розвиватись в Україні, пропонуючи місцевим спеціалістам та спеціалісткам понад 200 вакансій. Загалом, компанія має понад 340 відкритих позицій у різних країнах світу, з яких понад 70% орієнтовані саме на український ринок талантів.

Українцям пропонують приєднатись до роботи над проєктами у сферах автомотів, FinTech, Telecom, MedTech та інших. Запрошують спеціалістів, які працюють із різними мовами програмування та стеками. Зокрема, 33 вакансії відкрито для С++ спеціалістів, 31 – для Java розробників, 24 – для JS спеціалістів та стільки ж для DevOps інженерів, 20 – для Android та iOS розробників, 10 – для Embedded інженерів і багато інших. 

«Intellias завжди був і лишається українською компанією. За 20 років роботи на міжнародному ринку ми переконалися, що українські інженери мають першокласну кваліфікацію та потужні технічні знання. Ми віримо у ЗСУ та нашу близьку перемогу. Intellias продовжує розвивати українську ІТ спільноту та наймати українські таланти – більшість наших вакансій відкрита для українців. Запрошуємо вас переглядати кар’єрні можливості та долучатися до команди Intellias», говорить Роман Гапачило, VP, Talent Management в Intellias. 

Спеціалісти Intellias мають можливість працювати як віддалено, так і в офісі. Наразі в Україні функціонують три розробницькі центри – у Львові, Івано-Франківську та Ужгороді. Останній було відкрито навесні 2022 року. Усі вони обладнані за принципом smart comfort, тобто створена ціла система для комфорту працівників: зручні робочі місця, переговорні кімнати, кімнати відпочинку,  кухні тощо. Крім того, у львівському офісі Intellias є безпечне й комфортне бомбосховище з Wi-Fi. Спеціалісти з інших міст України також можуть приєднатись до компанії та працювати віддалено. Аби не наражати людей на небезпеку, ми тимчасово призупинили роботу офісів у Києві, Харкові та Одесі. Наразі ми розглядаємо можливість відкриття нашого київського та одеського ринків.

Також Intellias продовжує впроваджувати стратегію з глобалізації свого бізнесу. На додачу до центру розробки в Кракові, який працює з 2019 року, нещодавно компанія відкрила три нові офіси в Польщі – у Варшаві, Гданську та Вроцлаві. Розпочали свою роботу офіси в Хорватії та Болгарії, планується відкриття центрів розробки у Іспанії, Португалії, Колумбії та Індії. Окрім локальних спеціалістів, вакансії в цих країнах доступні й українським інженерам, які живуть у згаданих країнах або планують релокуватись. 


Про Intellias 

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії та Болгарії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Ukraine. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року». 

Офіційні постачальники послуг