Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила право Centravis постачати безшовні труби з нержавіючої сталі до Євразійського економічного союзу

INTEGRITES успішно захистила інтереси Centravis, одного зі світових лідерів з виробництва безшовних труб з нержавіючої сталі, в ініційованому російськими виробниками повторному антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту вироблених в Україні труб на територію Євразійського Економічного Союзу (ЄЕС).

Повторне розслідування було ініційоване у 2020 році у зв’язку з закінченням терміну дії заходів, застосованих проти імпорту продукції Centravis у 2016 році. Використовуючи поглиблений економічний аналіз, команда INTEGRITES розробила комплекс аргументів юридичного та економічного характеру, завдяки яким вдалося зменшити розмір розрахованої демпінгової маржі у кілька разів у порівнянні з розміром, що запитували заявники.

В результаті Centravis матиме змогу продовжити поставки продукції на територію ЄЕС з найнижчою з можливих ставкою антидемпінгового мита, що буде діяти до 2026 року.

До команди INTEGRITES, що працювала над проєктом на чолі з радником з економічних розслідувань Євгеном Іванцем, увійшли керівник практики міжнародної торгівлі, радник Сергій Лахно, молодший юрист Іван Єфіменко та аналітичний департамент фірми.

Офіційні постачальники послуг