Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила інтереси «Євронет Україна» у спорі з ДФС

Команда судової практики INTEGRITES успішно захистила інтереси «Євронет Україна», національного представника міжнародної групи компаній Euronet Worldwide*, під час апеляційного провадження. Апеляція, ініційована опонентом – Державною Фіскальною Службою м. Києва, стосувалася податкового спору на суму 64 млн грн.

Після того, як Окружний адміністративний суд м. Києва на початку 2020 року скасував податкові повідомлення-рішення на вищевказану суму, представники ДФС м. Києва звернулися до Шостого апеляційного адміністративного суду.

В результаті суд не задовольнив апеляційні скарги опонента «Євронет Україна». Крім того, за рішенням колегії суду, клієнт INTEGRITES отримає повну компенсацію понад 200 тис. грн, витрачених на правничу допомогу під час проваджень у судах першої та апеляційної інстанцій.

Команда INTEGRITES, що супроводжувала «Євронет Україна» у процесі, складалася з партнера і керівника судової практики Олександра Оніщенка і старшого юриста Сергія Римара.

*Euronet Worldwide – міжнародна група компаній з представництвами у 47 країнах світу, що спеціалізується на виробництві, встановленні та обслуговуванні банкоматів і платіжних терміналів.

Офіційні постачальники послуг