Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила інтереси ORLEN Lietuva в митному спорі на суму 1,5 млн грн

INTEGRITES захистила інтереси ORLEN Lietuva, однієї з провідних нафтопереробних компаній та постачальників палива до України та країн Балтійського регіону, в митному спорі з Житомирською митницею ДФС України на суму 1,5 млн грн.

Спір виник через припущення про те, що компанія нібито навмисно надала українській митниці завідомо неправдиву інформацію про партію авіаційного палива. Через ускладнення, що виникли під час її митного оформлення, партія довгий час перебувала під арештом. Аби підтвердити необґрунтованість вказаного припущення, команда INTEGRITES надала судам  першої та апеляційної інстанцій вичерпні докази.

Стратегія захисту, яку реалізувала практика податкового та митного права INTEGRITES, сприяла звільненню партії авіапалива з-під арешту та закриттю справи.

До складу команди, що працювала над проєктом, увійшли партнер і керівник практики податкового та митного права INTEGRITES Вікторія Фоменко та старший юрист практики Костянтин Харченко.

Офіційні постачальники послуг