Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила інтереси Gals Agro Group у розслідуванні АМКУ

Команда антимонопольного та конкурентного права INTEGRITES захистила інтереси Gals Agro Group, одного з провідних виробників цукру в Україні, у ході розслідування органом Антимонопольного комітету України справи щодо ознак зловживання на ринку переробки цукрових буряків. Ініціатором розслідування виступило Чернігівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Команда антимонопольного та конкурентного права надала обґрунтовані аргументи, аби переконати регулятора в тому, що ринок переробки цукрових буряків в Україні недоцільно визначати виключно за адміністративним принципом та обмежувати до однієї області країни. Юристи INTEGRITES надали дані економічного аналізу, структуру ринку, а також докази, які підтверджують, що цукровий завод клієнта працює в умовах конкуренції, що стрімко зростає.

Команда практики також розробила політику сталого ціноутворення для Gals Agro Group, яка дозволила клієнту вирівняти конкурентну позицію на ринку та збільшити виробництво на принципах добросовісної торгівлі.

АМКУ погодився з аргументами та прийняв структуру ринку, яку розробила команда INTEGRITES. Комітет закрив розслідування без рішення по суті справи, вказавши, що Gals Agro Group «не зловживає монопольним становищем на відповідному ринку».

Успішне завершення справи допомогло Gals Agro Group продовжити свою діяльність та забезпечило умови добросовісної конкуренції на регіональному ринку.

До складу команди, що працювала над проектом під керівництвом партнера і голови практики антимонопольного та конкурентного права INTEGRITES Сергія Шершуна, увійшли юристи Анна Гарбар, Микола Бойчук та Андрій Ласіков.

* Gals Agro Group  провідний український агрохолдинг, що володіє земельним банком близько 40 тис. га, а також виробничою інфраструктурою з понад 10 майданчиків (цукор, м’ясо птиці, зернові).

** INTEGRITES — провідна юридична фірма, що надає повний спектр юридичних послуг, з офісами у Києві, Казахстані та Росії, представництвами у Німеччині, Нідерландах та Великобританії. Окрім країн своєї присутності, INTEGRITES надає юридичні послуги клієнтам з інших юрисдикцій за допомогою трьох міжнародних департаментів – команд кваліфікованих юристів, які володіють німецькою, французькою та турецькою мовами. Фірма тісно співпрацює із розвиненою партнерською мережею, яка складається з більше ніж 100 міжнародних юридичних фірм. Клієнти рекомендують INTEGRITES для вирішення транскордонних спорів та проектів у сфері енергетики, зокрема, відновлюваної.   

Офіційні постачальники послуг