Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES захистила інтереси EuroСape Ukraine в податковому спорі на суму 4,2 млн грн

INTEGRITES захистила інтереси EuroСape Ukraine, одного з провідних виробників енергії з альтернативних джерел, у податковому спорі з Головним управлінням Державної податкової служби в Запорізькій області. Юристам фірми вдалося врегулювати спір на досудовій стадії.

Раніше податковий орган ухвалив рішення визнати певні комерційні операції клієнта із закупівлі послуг фіктивними. Для підтвердження факту закупівлі вказаних послуг команда INTEGRITES надала обґрунтовані та вичерпні докази.

В результаті стратегія захисту, розроблена практикою податкового та митного права INTEGRITES, сприяла скасуванню на досудовому етапі податкових повідомлень-рішень на суму 4,2 ​​млн гривень.

До складу команди, що працювала над кейсом, увійшли партнер і керівник практики податкового та митного права INTEGRITES Вікторія Фоменко, старший юрист Костянтин Харченко та молодший юрист Віталій Лабадін.

Офіційні постачальники послуг