Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES забезпечила завершення спеціального розслідування щодо імпорту каустичної соди в Україну на користь клієнта

23.09.2020.

INTEGRITES успішно захистила інтереси одного з найбільших в Європі та провідного українського підприємства кольорової металургії у спеціальному розслідуванні щодо імпорту в Україну каустичної соди. Команда фірми досягла завершення розслідування, ініціатором якого виступив український виробник каустичної соди, без застосування спеціальних заходів.

Стратегія захисту клієнта, яку розробила команда практики міжнародної торгівлі INTEGRITES, поєднувала традиційний юридичний супровід з елементами економічного аналізу. Зокрема, була оцінена можливість зміни цінової поведінки заявника в разі застосування обмежувальних заходів, а також проведений порівняльний аналіз цінових, натуральних та вартісних показників ринку протягом періоду розслідування. Крім того, команда проаналізувала альтернативні показники, аби виявити тенденції та динаміку ринку, що не були очевидні з матеріалів заявника.

Вирішення справи на користь клієнта допоможе підприємству зберегти обсяги виробництва, ринкову частку і кваліфіковані кадри. Результат справи позитивно вплине на ринкову конкуренцію і позбавить ініціатора розслідування, що є монополістом на українському ринку каустичної соди, можливості зловживати монопольним становищем у формі необґрунтованого підвищення цін.

Ключова команда INTEGRITES, що працювала над проектом, складалася з керівника практики міжнародної торгівлі Сергія Лахна, радника з торгових розслідувань Євгена Іванця, помічника юриста Івана Єфіменка. Проект також супроводжували юристи практик вирішення спорів, антимонопольного і конкурентного, податкового і митного права, а також аналітичний департамент фірми.

Практика міжнародної торгівлі INTEGRITES відзначена у Tier 2 в Україні за версією The Legal500 2020, одного із найбільш авторитетних міжнародних юридичних рейтингів. Протягом останніх 12 місяців практика втричі збільшила кількість нових проектів, супроводжуючи лідерів різних індустрій, 57% з яких – міжнародні компанії.

Офіційні постачальники послуг