Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES виступила юридичним радником НІБУЛОНУ щодо реструктуризації передекспортної кредитної лінії на суму $80 млн

INTEGRITES надала юридичний супровід компанії "НІБУЛОН" у зв'язку з реструктуризацією передекспортної кредитної лінії (PXF) на суму 80 млн доларів США, наданої міжнародним синдикатом у складі ING Bank NV (Нідерланди), Crédit Agricole CIB, ЄБРР та голландським банком розвитку "FMO".

НІБУЛОН - лідер українського зернового експорту, найбільший оператор елеваторних потужностей та один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції в Україні із земельним банком понад 76 тис. га. Компанія невпинно інвестує в розвиток логістичної інфраструктури, яка поєднує місцевих агровиробників із глобальним ринком.

Партнер Ігор Красовський:

"Ми раді, що завершили цю важливу для НІБУЛОНА угоду в дуже стислі строки. Вона не тільки наближає компанію до повного відновлення після руйнівного впливу, завданого російською збройною агресією проти України, але й принесе зиск сотням малих та середніх українських фермерів, які тепер зможуть реалізовувати компанії свою агропродукцію".

Команду INTEGRITES, яка працювала над проєктом, очолював партнер Ігор Красовський за підтримки старшого юриста Юрія Корчева та молодшого юриста Артема Сученка.

Офіційні постачальники послуг