Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES виступила юридичним радником холдингу «Хлібні інвестиції» щодо USD 3 млн фінансування для будівництва нової виробничої лінії

INTEGRITES виступила юридичним радником холдингу «Хлібні інвестиції» щодо USD 3 млн фінансування для будівництва нової виробничої лінії

INTEGRITES виступила юридичним радником компанії Chanta Mount, яка входить до холдингу провідного українського виробника хлібопродуктів «Хлібні інвестиції», щодо залучення USD 3 млн фінансування від Raiffeisen Bank International на будівництво нової виробничої лінії.

Будівництво лінії потужністю 600 кг продукції на годину дозволить наростити обсяги автоматизованого виробництва заморожених напівфабрикатів з листкового тіста та зміцнити позицію холдингу на локальному ринку.

Юристи INTEGRITES повністю супроводили проєкт – від переговорів з низкою міжнародних банків, експортно-кредитних агентств та постачальників виробничого обладнання до успішного закриття транзакції. INTEGRITES презентувала кредиторам фінансову модель проєкту, а також надала консультації щодо структури транзакції, основних фінансових та проектних договорів.

До складу команди, що працювала над проєктом, увійшли партнер Ігор Красовський, старший юрист Юрій Корчев, а також аналітичний департамент фірми.

Офіційні постачальники послуг