Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES виступає в якості радника НЕК Укренерго у багатомільйонному інвестиційному арбітражі проти росії

INTEGRITES успішно виступило в якості радника з українського права НЕК Укренерго, українського оператора системи передачі, в інвестиційному арбітражі проти російської федерації.

5 серпня 2024 року арбітражний трибунал підтвердив свою юрисдикцію на розгляд вимог НЕК Укренерго на суму понад 527 мільйонів євро стосовно експропріації активів компанії у Криму.

НЕК Укренерго ініціювало арбітраж згідно з Україно-Російською двосторонньою угодою про захист інвестицій у 2019 році. Серед іншого, компанія вимагає компенсацію за енергетичні активи НЕК Укренерго, які були захоплені росією після окупації півострова у 2014 році.

Партнери Сергій Уваров та Дмитро Марчуков разом з юристом Іриною Івановою складають команду INTEGRITES, що працює над проєктом. Hughes Hubbard & Reed виступає радником Укренерго з міжнародного права (перейнявши справу від LALIVE).

Офіційні постачальники послуг