Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES успішно захистила клієнта у Верховному Суді у спорі проти рейдерів

INTEGRITES допомогла провідному українському рибогосподарському підприємству здобути перемогу у справі, яку розглядав Верховний Суд, та захистити майно клієнта.

Протягом останніх п'яти років опоненти намагалися незаконно заволодіти правом власності клієнта шляхом ініціювання низки безпідставних судових та кримінальних проваджень.

Розглянувши господарську справу, суди першої та апеляційної інстанцій пристали на бік опонента і скасували право клієнта на майно. Свої рішення суди підтверджували незаконними та необґрунтованими підставами.

Команда INTEGRITES оскаржила ці рішення шляхом подання ретельно підготовленої касаційної скарги та представила інтереси клієнта у Верховному Суді. Верховний Суд, у свою чергу, скасував попередні судові рішення і відновив право власності клієнта.

До команди, що працювала над проєктом під керівництвом партнера та голови практики вирішення судових спорів Олександра Оніщенка, увійшли юрист Микола Єрема та старший юрист Сергій Даців.

Офіційні постачальники послуг