Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES успішно захистила інтереси української дочірньої компанії найбільшого авіаційного холдингу в Центральній та Східній Європі у спорі проти провідного вантажного перевізника в Україні

INTEGRITES успішно захистила інтереси компанії, що входить до складу найбільшого авіаційного холдингу в Центральній та Східній Європі, у господарському суді України першої інстанції у спорі проти однієї з провідних логістичних компаній України, що спеціалізується на перевезенні та експедируванні вантажів. Український орендар залізничних вантажних вагонів власності клієнта INTEGRITES ініціював судовий процес проти клієнта (орендодавця) про повернення надлишкової передплати за договором оренди залізничних вантажних вагонів. INTEGRITES було подано зустрічний позов про відшкодування збитків, які поніс клієнт через неповернення орендарем вантажних вагонів, які останній спрямував на залізничні станції в Донецькій області, що наразі окуповані російською федерацією, де вони згодом були втрачені.

Суд підтримав позицію юристів INTEGRITES та виніс рішення, яким задовольнив зустрічний позов орендодавця в повному обсязі, а в задоволенні первісного позову орендаря відмовив.

До команди, що працювала над проєктом під керівництвом партнера і голови практики міжнародного арбітражу Олени Перепелинської, увійшли старший юрист Дарина Васильєва, юрист Анна Козирєва, помічник юриста Світлана Корпачова.

Офіційні постачальники послуг