Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES успішно захистила інтереси східноєвропейського агротрейдера в арбітражі GAFTA

INTEGRITES успішно захистила інтереси східноєвропейського агротрейдера як позивача у лондонському арбітражі за регламентом GAFTA проти швейцарського трейдера як відповідача щодо договору купівлі-продажу, який був укладений через брокера.

Спір виник через ухилення відповідача від виконання договору та відмову відшкодувати збитки, завдані позивачу. Договір регулювався англійським правом. Відповідач відмовився виконувати умови договору зокрема тому, що він оскаржував повноваження брокера укладати договір від його імені. Крім того, він заперечував наявність договору з клієнтом та заявляв, що інша компанія з групи компаній клієнта є належним контрагентом цього договору. В результаті, Трибунал погодився з позицією INTEGRITES і виніс арбітражне рішення на користь клієнта фірми.

До команди, що працювала над проєктом під керівництвом партнера та голови практики міжнародного арбітражу Олени Перепелинської, увійшли радник Кристина Хріпкова, юрист Надія Микієвич і молодший юрист Анна Козирєва.

Офіційні постачальники послуг