Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES успішно представила інтереси швейцарської компанії в арбітражі GAFTA

INTEGRITES успішно захистила інтереси швейцарської дочірньої компанії, що входить до люксембурзької групи компаній, як позивача в лондонському арбітражі за регламентом Міжнародної асоціації торгівлі зерном і кормами (GAFTA).

Спір виник у зв'язку з непоставкою української фуражної кукурудзи відповідачем, українським продавцем, за договором купівлі-продажу, що регулювався англійським правом. Позиція позивача полягала в тому, що відповідач не поставив товар, чим порушив контракт і позбавив клієнта вигоди від нього.

Відповідач намагався оскаржити юрисдикцію арбітражного трибуналу. Втім, INTEGRITES вдалося відстояти позицію клієнта, отримавши часткове арбітражне рішення, яким підтверджено юрисдикцію арбітражного трибуналу у справі, а також повноваження останнього вирішувати процесуальні питання, зокрема, щодо продовження строку на оплату авансу на покриття арбітражних витрат.

В результаті арбітражний суд підтримав позицію юристів INTEGRITES та виніс остаточне рішення по суті справи на користь клієнта, зобов'язавши відповідача сплатити збитки позивача та всі арбітражні витрати.

До команди, що працювала над проєктом під керівництвом партнера та голови практики міжнародного арбітражу Олени Перепелинської, увійшли радник Кристина Хріпкова, старший юрист Надія Микієвич, юрист Анна Козирєва.

Офіційні постачальники послуг