Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES уклала угоду про ексклюзивне партнерство з ELSA Kyiv

27 квітня 2023 року INTEGRITES підписала угоду про ексклюзивне партнерство з українським осередком Європейської асоціації студентів-правників – ELSA Kyiv.

Статус ексклюзивного партнера тривалістю в один рік та можливістю продовження передбачає, що команда INTEGRITES братиме участь в освітніх заходах київського осередку ELSA, долучатиметься до проєктів з професійного розвитку студентів, програм стажування, а також проводитиме гостьові лекції та практичні заняття для членів ELSA.

Наталія Коваль, керівник з управління персоналом INTEGRITES: «Щиро тішимося можливості розширити співпрацю з київським осередком ELSA Ukraine, яка триває вже кілька років. Протягом цього часу юристи нашої фірми брали участь у різноманітних заходах ELSA, зокрема, в Arbitration Autumn School та ІІІ Національних судових змаганнях з права інтелектуальної власності. Тісний контакт з українськими студентами набуває особливої важливості в умовах війни, яка поставила перед молоддю чимало викликів. В рамках нашого партнерства ми будемо працювати над тим, аби студенти-правники продовжували розвиватися і будували професійну кар'єру в Україні».

Віктор Галчанський, Президент ELSA Kyiv: «ELSA Kyiv високо цінує сприяння INTEGRITES у створенні можливостей для студентів-юристів. За два роки співпраці з фірмою ми провели чимало спільних заходів, в рамках яких INTEGRITES надала нам експертну, проєктну, фінансову та академічну підтримку. Впевнений, що наступний рік співпраці буде не менш результативним і принесе значну користь юридичній спільноті».


ELSA – це міжнародна організація, що представлена у 43 країнах та налічує понад 60 тисяч членів, об’єднує студентів-правників та молодих юристів, зацікавлених у науковому та особистісному вдосконаленні

Офіційні постачальники послуг