Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – серед провідних юридичних фірм світу у сфері міжнародного арбітражу за версією GAR100 2024

П’ятий рік поспіль INTEGRITES підтверджує позицію в колі провідних юридичних фірм світу за версією 17-го видання Global Arbitration Review 100. Фірму відзначено серед 207 рекомендованих цьогорічним GAR100. Рейтинг традиційно оцінює гравців ринку за критеріями їхньої репутації, обсягу роботи та загального досвіду.

Команда міжнародного арбітражу INTEGRITES складається з партнерів Олени ПерепелинськоїСергія УвароваДмитра МарчуковаКурмангази ТалжановаДумана Ахметова та більш як 10 юристів у двох юрисдикціях. Разом з клієнтськими проєктами, які команда вела упродовж періоду дослідження GAR100 2024, партнери фірми виступали в якості арбітрів та експертів у численних міжнародних арбітражах.

Провідні міжнародні юридичні рейтинги та директорії, як то Chambers Europe/Global, Who’s Who Legal: Arbitration, The Legal500, з року в рік відзначають експертизу юристів INTEGRITES.

Зокрема, у 2023 році Олена Перепелинська, керівник практики міжнародного арбітражу та Президент Української Арбітражної Асоціації, старший партнер Дмитро Марчуков та партнер Сергій Уваров відзначені в категорії Dispute Resolution: International – Spotlight у Chambers Global 2024 та Chambers Europe 2024.

У 2023 році Олена Перепелинська увійшла до GAR 45 under 45, ставши першим юристом з регіону СЕЕ та пострадянських країн за всю історію існування цього окремого списку найкращих молодих арбітражних фахівців світу.

У 2023-2024 роках Who`s Who Legal Arbitration відзначає Олену Перепелинську в категоріях Thought Leaders і Global Leaders, Сергія Уварова – в Global Leaders, радника Кристину Хріпкову – в Thought Leaders Global Elite (under 45 – Non-partners) та Future Leaders – Non-Partners.

Крім того, Олена Перепелинська та Дмитро Марчуков входять до The Legal500 Arbitration Powerlist 2023: Central and Eastern Europe.

Офіційні постачальники послуг