Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – серед найкращих юридичних фірм у світі у сфері арбітражу за версією GAR100 у 2020 році

У 2020 році GAR100* відзначає INTEGRITES як одну зі 183 найкращих юридичних фірм у світі у сфері міжнародного арбітражу. Практика міжнародного арбітражу INTEGRITES отримала позитивний відгук за «професіоналізм та чесність». Клієнти високо оцінили професіоналізм Олени Перепелинської, партнера та керівника практики, зазначивши, що вона є «найкращим юристом в Україні» у сфері міжнародного арбітражу.

Серед нещодавніх перемог арбітражної практики INTEGRITES GAR100 відзначає успішне представництво інтересів ДП «Укрхімтрансаміак», українського державного оператора найдовшого аміакопроводу у світі, у спорі з ПАТ "Тольяттіазот", одним із найбільших підприємств хімічної промисловості в Росії. Спір стосувався перегляду тарифів на транзит аміаку та розглядався за регламентом МКАС при ТПП України. Склад Арбітражного суду задовольнив позовні вимоги клієнта INTEGRITES про перегляд тарифу та відхилив зустрічні позовні вимоги з економічним ефектом більш 180 млн доларів США. INTEGRITES також відстояла арбітражне рішення у Київському апеляційному суді, який відмовив у задоволенні клопотання про скасування арбітражного рішення у березні 2020 року.

Практика міжнародного арбітражу також успішно представила клієнта з Великобританії у спорі на суму 2,4 млн доларів США проти дочірньої компанії НАК «Нафтогаз України», в результаті якого одноособовий арбітр відхилив аргументи щодо того, що договір був результатом змови. Українські суди надали дозвіл на виконання даного рішення, підтвердивши, що воно не порушує публічний порядок України.

Рейтинг також зазначає інші справи, які вела команда INTEGRITES. Серед них – представництво інтересів українського меткомбінату у спорі з європейським кредитором на суму 358 млн доларів США за регламентом LCIA. Разом зі швейцарською юридичною фірмою INTEGRITES представляє НЕК «Укренерго» в інвестиційному арбітражі проти Російської Федерації щодо експропріації інвестицій клієнта в Криму.

*Global Arbitration Review100 (GAR100) - авторитетний довідник, до якого входять найкращі юридичні фірми в усьому світі, що спеціалізуються на міжнародному арбітражі. 13 років поспіль рейтинг оцінює юридичні фірми за такими критеріями – репутація, проекти за досліджуваний період та професійний досвід.

Офіційні постачальники послуг