Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES провела юридичний аудит компанії PeopleForce для фонду Sturgeon Capital

INTEGRITES виступила радником інвестиційного фонду Sturgeon Capital* (Великобританія) щодо проведення юридичного аудиту компанії-розробника програмних рішень в галузі менеджменту персоналу PeopleForce**, розташованої у Києві (Україна). Після успішно проведеного аудиту Sturgeon Capital спільно з іншими стратегічними інвесторами здійснили інвестицію в PeopleForce у розмірі 700 тис. доларів США, що стала для фонду першою в Україні. Кошти будуть спрямовані на розвиток нового сервісного функціоналу, розширення штату працівників, вихід на нові ринки та підвищення впізнаваності бренду.

Для Sturgeon Capital, що інвестує у високотехнологічні бізнеси з 2016 року через Фонд І та Фонд ІІ, інвестиція у PeopleForce стала дванадцятим інвестиційним проєктом.

Виконаний командою INTEGRITES юридичний аудит був спрямований на перевірку корпоративних прав, включно з історичними переходами права власності на частки, основних договорів, прав оренди, трудових питань, прав інтелектуальної власності на програмні продукти.

До команди, що працювала над проєктом на чолі з партнером та керівником практики корпоративного права та M&A Іллею Ткачуком, увійшли старший юрист Антон Бабак, молодший юрист Софія Мовчанець та помічник юриста Ольга Болотіна.

*Sturgeon Capital – лондонський венчурний фонд, що інвестує в розвиток технологічних стартапів, які впливають на життя бізнесів та споживачів на ринках, що розвиваються.

**PeopleForce надає комплексні програмні рішення з менеджменту персоналу, включно з адаптацією, наймом, залученістю, обліком та контролем робочого часу, управлінням ефективністю тощо. Клієнтами PeopleForce є компанії з 14 країн, що управляють понад 60 000 працівників. Серед них – Rakuten, BMW, Ajax Systems, Parimatch, ARX, SeRanking, SkyUp, Reply.io.    

Офіційні постачальники послуг