Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – pro bono юридичний радник військовослужбовця Збройних Сил України

INTEGRITES надає безкоштовну комплексну підтримку військовослужбовцю Збройних Сил України та його родині з широкого кола юридичних питань, пов’язаних з військовою службою.

Нещодавно фірма захистила клієнта від звинувачень у кримінальному правопорушенні, висунутих військовим командуванням. Клієнт, що був учасником бойових дій у різних регіонах України з 2022 по 2024 роки, у грудні 2022-го отримав тяжкі поранення неподалік міста Бахмут Донецької області. Після складного лікування та довгої реабілітації він повернувся до підрозділу, проте через ускладнення від попередніх поранень отримав нові травми і не зміг продовжити виконання бойового завдання. Його відмова від повернення на бойові позиції через стан здоров'я призвела до ініціювання внутрішнього розслідування, а згодом і до відкриття кримінального провадження проти нього.

Юристи практики вирішення судових спорів INTEGRITES розробили ґрунтовну стратегію захисту клієнта і супроводжували його під час розслідування. В результаті в лютому 2024 року усі звинувачення проти клієнта були зняті ще на ранніх етапах розслідування.

Наша команда також консультує клієнта щодо соціального забезпечення військовослужбовців, оформлення статусу учасника бойових дій, а також стягнення невиплаченої грошової винагороди за період його лікування і реабілітації. Одночасно INTEGRITES консультує матір клієнта з питань призначення виплат, пов'язаних із утриманням її чоловіка (батька клієнта) у російському полоні.

Ключова команда, що супроводжує військовослужбовця та його сім'ю з 2023 року, складається з партнера і керівника практики Олександра Оніщенка, юриста Миколи Єреми та помічника юриста Вікторії Бондар.


З березня 2022 року INTEGRITES постійно допомагає українським військовослужбовцям та їхнім родинам на безоплатній основі. Відтоді десятки українців, що брали участь у війні проти Росії, вже отримали безоплатну юридичну допомогу.

Дізнатися більше про pro bono послуги фірми українським військовим можна за посиланням.

Офіційні постачальники послуг