Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES посилює адміністративну команду

INTEGRITES рада вітати в своїй команді Марину Голоту, яка займе позицію керівника HR. До приєднання до команди INTEGRITES Марина впродовж 13 років працювала операційною директоркою однієї з відомих українських юридичних фірм, а також обіймала посаду виконавчої директорки Громадського ТБ, одного з провідних незалежних медіа в Україні.

Марина Голота – експерт з побудови та налагодження HR-процесів, зокрема, розробки системи оцінки ефективності команди (KPIs), системи адаптації та мотивації персоналу, моделей компетенцій і грейдування, побудови корпоративної культури і HR-бренду, рекрутингу.

Окрім приватного та громадського секторів, Марина має значний досвід роботи в державній організації, де відповідала за операційні процеси у відділі міжнародних відносин.

Марина Голота про своє призначення: «Скажу відверто, повернутися на юридичний ринок саме зараз – це однозначно виклик. Епоха міленіалів та ринок, що динамічно змінюється під впливом глобальних факторів, ставлять перед юрфірмами завдання, що потребують ефективних рішень. Дякую партнерському складу INTEGRITES за довіру. Впевнена, що разом ми зміцнимо позиції фірми як привабливого роботодавця, де цінують та вирощують таланти».

Олексій Фелів, керуючий партнер INTEGRITES, про посилення команди: «Приєднання до INTEGRITES такого досвідченого спеціаліста, як Марина, не є випадковим. Нашою основною цінністю є люди, і наша ціль – стати HR-брендом №1 серед юридичних фірм в Україні. Тому компетентний керівник HR є надважливим для досягнення цієї цілі. Я впевнений, що Марина з нею успішно справиться».

Офіційні постачальники послуг